Bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie

Alleen bewerkingen met bestanden op apparaten voor massaopslag met het NTFS-bestandssysteem en die niet met EFS zijn geëncrypt, worden door het onderdeel gemonitord.

De bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie analyseert de activiteit in gedeelde mappen. Als deze activiteit overeenkomt met een definitie van gedragspatronen die kenmerkend is voor externe encryptie, voert Kaspersky Endpoint Security de geselecteerde actie uit.

De bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie is standaard uitgeschakeld.

Na de installatie van Kaspersky Endpoint Security zal de bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie beperkt zijn totdat de computer opnieuw wordt opgestart.

In deze sectie

Bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie inschakelen en uitschakelen

De actie selecteren die u wilt uitvoeren bij de detectie van externe encryptie van gedeelde mappen

Adressen van gedeelde mappen configureren die niet moeten worden beschermd tegen externe encryptie

Een lijst van uitzonderingen die niet moeten worden beschermd tegen externe encryptie exporteren en importeren: